Seurasaari

Seurasaari on yksi Helsingin suosituimmista ulkoilusaarista. Eipä ihmettäkään, kun on olemassa niin monta syytä lähteä sinne: ihailla ilmaiseksi vanhat suomalaiset talot ulkoilmamuseossa, ruokkia oravat ja pienet linnut tai lähteä uimaan tai grillamaan.

P4090169

Keväisin eläimet näyttävät ylpeinä pienokaisensa. Pikkuoravat nuuskivat ensimmäistä kertaa ihmisten käsiä ja pehmeät hanhenpoikaset taapertavat äitinsä perässä ja pulahtavat kylmään järveen tai mereen.

P7170160

Eläimet nauttivat kodistaan Seurasaarella. Monet heistä ovatkin rakentaneet pesänsä taloihin, ei aina museonvartijoiden iloksi.

Useasti vuodessa vierailemme Seurasaarella. Joka kerta nautimme siitä, että kävelemme metsässä ja kuuntelemme kun puiden lehdet kahisevat kun oravat viuhahtavat oksilla.  Ei kestä pitkään ja ensimmäinen orava roikkuu pähkinäpussissani ja etsii lounasta. Täällä pitää olla aikaisin, jotta oravat ovat vielä nälkäisiä. Pienet kurret eivät ole enää mikään salavinkkiä. Pienet veikkoset ovat jo kohta unohtaneet metsästää ruoansa metsästä tai peälätä ihmisiä kun pähkinät ovat helposti saatavissa.

Lisää kuvia Flickristä.

Mainokset

Posted on 1.10.2011, in pääkaupunkiseutu, Seurasaari and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: