Seurasaari

Taas ollaan Seurasaarella.

Tällä kerralla syksy on edennyt jo pitkälle ja aamukymmennellä ilma on vielä aika viileä. Aurinko häikäisee aika lailla, koska se seisoo vielä niin matalalla. Eipä kestä pitkään ja ensimmäiset oravat ja linnut vaeltelevat meidän ympäri pähkinäpussia tuijottaen. Vaikka emme ole ainoat, kuten näemme ja varsinkin kuulemme, ovat metsän asukkaat hyvin nälkäisiä. Jotkut ohikulkijat ihmettelevätkin miten pienet linnut uskaltavat hakea pähkinät suoraan kädestä.

PA090046

Harmi ettei eläimiä voi samaan aikaan syöttää ja kuvata. Pienet oravankäp’älät ovat kylmiä, mutta se lienee syytä etteivät ne istu koskaan paikallaan vaan hyppivät jatkuvasti jonnekin suuntaan.

Onneksi täällä liikkumiseen ei tarvitse karttaa. Täällä on runsaasti isoja tauluja karttoineen ja sen kivempaa onkin seurata minkä tahansa polun ja katsoa mihin se johtaa. PA090111

Kävelemme tällä kerralla kerran koko saaren ympäri, myös sinne missä ei ole museotaloja. Yritämme löytää uusia kuva-aiheita vaikka olemmekin käyneet tällä useasti. En tosin olisi uskonut aiemmin, että kiinnostuisin kovasti esimerkiksi lätäköstä.

PA090086 PA090072

Onneksi tällä kerralla ei tuule niin kovasti kuin muuten usein syksyisin. Varsinkin meren lähellä kun voi olla niin kylmää, ja saarihan on lähellä avointa merta.

Vähitellen aurinko lämmittelee hienosti kun aletaan palata autolla. Ollaankin oltu täällä jo kaksi ja puoli tuntia. Onkin aika lähteä kun ihmisten äänitaso on kohontunut eikä lehtien äänestä kuulu enää mitään.

Lisää kuvia Flickristä.

Mainokset

Posted on 16.10.2011, in pääkaupunkiseutu, Seurasaari and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: