Toriseva, Virrat

Kantatie 66:n vierestä, juuri ennen Virtoja, on suuri parkkipaikka ja se ei ole syyttä siinä. Heti parkkipaikalta näkee alhaalla järven (Alainen Toriseva) ja toisella puolella tietä jyrkkiä kallioita. Näkymä on upea jopa keväisen koleana tihkusadepäivänä.

Sään ja liukkauden vuoksi emme pysty kiertämään yli kuuden kilometrin luontopolkua, mutta sitä enempää syytä palata seuduille joskus kesäisin, houkutteleehan luontoretken lisäksi kesäiset kahvimajan tarjoilut ulkoilun päätteeksi.

Luontopolku on muuten myös liitetty Pirkan taival –retkeilyreitistöön.

Nyt kuitenkin tyydyttiin vain siihen, että kävelimme parkkipaikan vasempaan päätyyn ja ihailtiin järven päätä ja kallioseinämää kahvilan alapuolella.

Erittäin hyvä sivusto Torisevasta löytyy muuten täältä: Bittikone.com/Toriseva. Sen perusteellisemmin ei voine kertoa Torisevan kolmesta rotkojärvistä.

Sitten jatkettiinkin jo Marttisen perinnekylää, lintutornia ja Herrasen kanavaa ihailemaan (Herraskylässä Virroilta pikkasen eteenpäin).

Lisää kuvia, mm. Herraskylästä ja perinnekylän lintutornista Flickristä, album: Toriseva, Herrasen kanava, Marttisen perinnekylä.

Mainokset

Posted on 18.4.2014, in Virrat/Ruovesi and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: