Luukki 30.12.2017

Kerran taas aurinkoa näkyvissä – ei kuin autoon ja ulos luontoon. Viime Luukkikäynnistä onkin jo aikaa. Valitettavasti matka tyssäsi jo melkein heti parkkipaikan liukkauteen. Onneksi sivupolut olivat suhteellisen vapaita. Katsastimme tällä kertaa vain vähän kartanon ympäristöä ja sitten tepastelimme jo varovaisesti keittokatoksen ja puuvajan luokse.

IMG_9950.jpg

Luukki on sulalla kelillä mitä mainioin retkipaikka, lauantaisin ja sunnuntaisin vissiin saa kartanosta buffetruokaakin, mutta tällä hetkellä se on auki kyltin mukaan vain säävarauksella. Valitettavasti nettisivut on päivitetty  viimeksi vuonna 2016, joten en ole ihan varma onko kartanon ravintola enää toiminnassa. Pitää sitäkin tulla tarkastamaan joskus keväällä.

Nurmikko kartanon vieressä näytti ainakin niin houkuttelevalta, että tulemme varmaan joskus piknikille. Tällä kerralla evästauko jäi hyvin lyhyesti, koska emme saaneet märät klapit syttymään.

Linkki vanhempaan blogikirjoitukseeni: Luukki

Lisää kuvia Flickrissä: https://flic.kr/s/aHsmcNSxmi

Mainokset

Posted on 31.12.2017, in Espoo, Luukki/Luukkaa, pääkaupunkiseutu and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s