Tästä sivusta

Tämä sivu on alunperin ollut käännös blogistani Ausflüge in die finnische Natur, koska pääsääntöisesti bloggaan äidinkielelläni saksaksi. Pyynnöstä tein käännössivun, mutta vähititellen tämä blogi alkoi mennä omia teitä, kun jotkut osat on turhaa selitellä suomalaisille ja saksalaisille taas jotkut asiat pitää avata vähän tarkemmin. Saksalaisessa blogissani kannattaa kuitenkin käydä vilkaisemassa kun siellä voi olla esimerkiksi eri kuvia tai muuta kivaa. Ja voisihan vahingossa oppia saksaakin.

Välillä bloggauskärpänen ei oikein pure ja niin jotkut blogikirjoitukset tulevat nettiin vasta kun jaksan. Siinä tapauksessa päivään artikkelit silti sille päivälle jolloin matka on tehty, koska se antaa sitten oikeaa kuvaa sen ajankohdan sää- ja muista olosuhteista. Jos mainitsen jossain olevan paljon ötököitä ja teksti päivätään helmikuulle, niin se saattaisi aiheuttaa hieman hämmennystä, eikö niin?

Luontokohteiden lisäksi saatan välillä kirjoittaa off-topic muista Suomen nähtävyyksistä, erityisesti kivoista kahviloista ja museoista. Olen kokeillut pitää niistä omaa blogia, mutta kaikista helpoiten pääsemme kaikki, kun näitäkin esitellään tässä blogissa. Luontokohteissa retkeileminen saattaa pistää nälkäiseksi tai muutenkin kun seudulla kerran oleskelee, saattaa haluta nähdä muuta kivaa.

 1. Hei!

  Koska emme löytäneet sähköpostiosoitettasi näiltä sivuilta, laitan kommentin sinua ehkä kiinnostavasta tapahtumasta 🙂

  Kaikuva järjestää tänä vuonna kesäkuun puolessa välissä ensimmäisen Camera Hunting – Kamerametsästys luontokuvaustapahtuman ja -kilpailun Espoon Nuuksiossa ja uudessa Suomen luontokeskus Haltiassa. Toivomme, että kiinnostutte asiasta, kerrotte siitä eteenpäin ja jopa osallituisitte tapahtumaan.

  Lisää tietoa tapahtumasta ja kilpailusta löydät ja osoitteesta http://www.camerahunting.fi.

  Kesäisin terveisin,
  Kaikuva Oy / Kai Pihlström
  Nuuksio Hostel and Camping
  0400-707897

 2. sakke laakko

  heippa , blogasit tuosta kohteesta fiskträsk ja sen tiimoilta lähestynkin. Vaikkakin on kyse yleisestä ulkoiluun tarkoitetusta alueesta on siltä poistettu blogissasikin mainittu parkkipaikka. siksi lähestynkin ja pyydän antamaan palautetta uudenmaan virkistysalueyhdistykselle siistä että nykyinen lähin merkitty parkkipaikka on reilun kolmen kilometrin päässä ja tekee esim . lapsiperheiden virkistyskäytön hiukan kyseenalaiseksi. autathan ja laitat yhdistykselle postia jotta saadaan uusi parkkipaikka joka palvelisi paremmin muita kuin paikallisia. kiitos avustasi

  • Moi.
   Kiitos tiedosta, että Fiskträskin parkkipaikka on siirtynyt. Voisin kuvitella, että se liittyy Sipoon Kansallispuiston perustamiseen ja retkeilyverkoston uudistumiseen. En kyllä ihmettele lainkaan, että tämä parkkipaikka poistui, sillä se oli ihan kahden talon välissä ja nyt kun alueelle luultavasti tulee aina enemmän porukkaa, niin ei se ole toimiva yhtälö.
   Voin koittaa metsästää Uudenmaan Virkistysalueyhdistykseen jotain yhteystietoja, voit laittaa kyllä viestin itsekin kun olet nähnyt tilannetta paikan päällä. Minulla ei ole sen kummempia yhteyksiä sinne ja voin vain kopioida tekstisi heille. En kyllä usko, että yhden meilin perusteella parkkipaikkaa saadaan takaisin, kun siirtämiseen taatusti on ollut jokin painava syy.
   Potäisi kyllä joskus taas vierailla Sipoossa ja katsella paikkaa uudelleen. Tällä kerralla toivottavasti eksymättä. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: